laik
Global Moderator
Професионалист

Рейтинг: +81/-2
Неактивен
Възраст: 32
Местонахождение: Кюстендил
Публикации: 1128
НЕ на наркотиците! Бирата е къде, къде по-евтина!
|
 |
« Отговор #45 -: април 26, 2009, 12:43:55 » |
Отговор
|
Наистина се получи ужасяващ завършек на хубавия ден. Стискаме палци момичето да се оправя бързо и да няма усложнения. Подкрепям идеята за фонда. И за сетен път това трябва да покаже, че на подобни мероприятия си е като на състезание - трябва да се пази човек, защото лошите неща стават за миг. 
|
|
|
|
|
Активен
|
Тая година полупроводници, догодина - цели проводници! 
|
|
|
Очко
Разбирач

Рейтинг: +39/-0
Неактивен
Възраст: 22
Публикации: 211
Ладата върви, а аз тичам да я настигна
|
 |
« Отговор #46 -: април 26, 2009, 02:11:52 » |
Отговор
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
car_maniq
Фен

Рейтинг: +0/-0
Неактивен
март 27, 2008, 11:46:03
Публикации: 54
|
 |
« Отговор #47 -: април 26, 2009, 09:42:52 » |
Отговор
|
кои шофиор го е направил този инцидент
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
FiatandFurious
Гост
|
 |
« Отговор #48 -: април 26, 2009, 10:02:26 » |
Отговор
|
Какво значение има? Можеше да се случи на всеки един от нас!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
laik
Global Moderator
Професионалист

Неактивен
|
 |
« Отговор #49 -: април 26, 2009, 02:00:08 » |
Отговор
|
Ето сега как всички долни твари и малки душици ще изпълзят от дупчиците си и ще леят от помията си върху всичко що има желание да развива моторспорта в Кюстендил. Сега смешниците, които се катериха из гората като лалугери, само и само да не платят входната такса, ще дават най- много акъл и най ще ни учат на морал и разкаяние. Типично за последните години - търсиме сензацията в човешкото нещастие и мъка. Най-интересно е кой е отвлечен, кой е убит, кой е ранен и съответно веднага тряба незабавно и задължително да има виновен и само виновен, който да бъде разпнат за назидание на останалата ни некъдърност и жалкост. Ето Ви типичен пример - коментарите в темата на Дарик по-горе. Помислете само. Ако не бе станал инцидента, кой би казал нещо негативно. Изключвам вечно недоволните Кюстендилски мрънкячи, които всички си ги знаем. Всеки даде всичко от себе си, за да се проведе безопасно състезание. Никой обаче не може да се пребори с публиката и да я накара да разбере, че това не е състезание с велосипеди, а с мощни и опасни, бързи автомобили. Ако човек не се пази сам, не виждам кой може да го спаси, дори и да го върже. Това, което се случи с момичето е ужасно и трагично. Не мислете, че момчето, което се блъсна с колата сега е добре и му се кара кола изобщо. Никой не искал това да стане. Слава богу се размина най-лошото. Момичето е приятелка на един от състезателите и понеже той бе наред да стартира, предполагам, че е искала да го снима и затова е била там. Но там имаше и други, които за щастие се отърваха само с уплаха. Ще бъде открита банкова сметка на нейно име и всички хора занимаващи се с този спорт ще отделят средства за лечението й, защото и те са хора, защото това можеше да се случи и с моята приятелка и с всеки от нас.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Scorpion_BV
Слушал за OsogovoRT
Рейтинг: +0/-0
Неактивен
Възраст: 29
Местонахождение: Благоевград
Публикации: 7
|
 |
« Отговор #50 -: април 26, 2009, 08:24:51 » |
Отговор
|
Васе трябва ли още кръв 0-? Ако да, обади ми се на 0887507401. Аз съм с тая кръвна група и знам колко е трудно откриваема. Ще се радвам да помогна ако трябва!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Очко
Разбирач

Неактивен
|
 |
« Отговор #51 -: април 26, 2009, 10:52:30 » |
Отговор
|
Найстина инцидента е много неприятен аз съмия ми идваше да се разплача от случката едвам се сдържах. Носят се слухове че пилотът на клиото в кръвните тестове показало наличието на дрога. Ако е наистина така трябва да си понесе последсвията. Но пак казвам източникът ми не е достоверен, може и да е поредната клюка.
А от нотносно входа там където седях имаше хора "е сега съм дал 3 лв и ако няма състезание е направо ....."
Много съжалявам че така се стекоха обстоятелствата
И още нещо да попитам състезанието е отложено или прекратено?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
hishnika
Слушал за OsogovoRT
Рейтинг: +2/-0
Неактивен
май 25, 2008, 11:04:19
Публикации: 26
|
 |
« Отговор #52 -: април 26, 2009, 11:29:40 » |
Отговор
|
Ще кажа своето мнение като зрител и неразбиращ човек от организация на такива мероприятия!
Според мен състезатела НЕ е отговорен за станалото, замислете се как се чувства той сега и дали му е до това да го обвиняват, че някаква пУмия седи кадето НЕ трябва, и аз бях на същото место на инцидента но се преместих на "пейките" след молба на организаторите(не видях знак "влизането забранено")
Имаше и състезатели които пресичаха пистата за да си проверат времето, не мога да кажа имена, защото не ги познавам!
Организаторите подканяха публиката да се отмести, никаква реакция от тяхна страна, а "ПОЛИЦАИТЕ" които се криеха в тъпата патрулката и само за ядене говореха(лично ги чух), защо някой не обвини тях, ТЕ СА ТАМ ЗА ТОВА за да накарат публиката да НЕ влиза в забранени зони като тази там!!!!!!!!!
Не искам да се карам с никой, но организацията за мен НЕ е виновна, там сме да гледаме нещо което ни е в кръвта и ни доставя удоволствие
И сега какво некакви пешаци ми плачат за некъв смотан билет за 3 лв, това е върха на сладоледа, просто нямам думи, смотани тъпи комплексари с мото "ЩОМ Е АВАНТА ТАМ СМЕ, ДОРИ И БОЙ ДА Е"
И ми е интересно за тази "S-ка", защо като знаехте че е опасна не казахте по рано на организаторите а чак сега, да се направите на интересни (към сони,раид и т.н.) !!! Това е мойто мнение http://www.drifting-bg.com/forum/viewtopic.php?p=48605#48605
|
|
|
|
|
Активен
|
Hyundai Matrix 1,5 CRDI
|
|
|
VASKO-Z
Global Moderator
Професионалист

Рейтинг: +54/-1
Неактивен
Възраст: 27
Местонахождение: по железата
Публикации: 1222
|
 |
« Отговор #53 -: април 27, 2009, 12:27:13 » |
Отговор
|
Найстина инцидента е много неприятен аз съмия ми идваше да се разплача от случката едвам се сдържах. Носят се слухове че пилотът на клиото в кръвните тестове показало наличието на дрога. Ако е наистина така трябва да си понесе последсвията. Но пак казвам източникът ми не е достоверен, може и да е поредната клюка.
А от нотносно входа там където седях имаше хора "е сега съм дал 3 лв и ако няма състезание е направо ....."
Много съжалявам че така се стекоха обстоятелствата
И още нещо да попитам състезанието е отложено или прекратено?
бе вие добре ли сте
|
|
|
|
« Последна редакция: април 27, 2009, 08:05:57 от Ice911 »
|
Активен
|
|
|
|
Очко
Разбирач

Неактивен
|
 |
« Отговор #54 -: април 27, 2009, 11:29:57 » |
Отговор
|
само питах за опровергаване на слуховете
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
laik
Global Moderator
Професионалист

Неактивен
|
 |
« Отговор #55 -: април 27, 2009, 12:50:51 » |
Отговор
|
В момента никой не мисли за състезанието. Този кръг е вече минало. Наесен живот и здраве ще има да се надяваме, още нищо не е ясно, но никой не е забранил същото. Пилотите сами решиха да го прекратим за момента. Важното сега е момичето да се оправи без последствия. на всички е ясно, че инцидента едва ли ще спре провеждането на подобни спортни мероприятия, въпроса е че това ще бъде урок на всички ни.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Очко
Разбирач

Неактивен
|
 |
« Отговор #56 -: април 27, 2009, 03:44:42 » |
Отговор
|
това наистина ще ни бъде за урок на всички нас ето една тема от рали форума която чак днес прочетох Заглавие: Нека се замислим!В началото на сезон 2009 искам всеки един от нас да си направи сметката дали си заслужават рисковете,които поемаме при избирането на място за гледане.Нека не забравяме,че нито организатора,нито полицията могат да предотвратят такива моменти.  Нека да бъдя набеден за евтин сеирджия: http://www.youtube.com/watch?v=DtxRQU_WWK8 Но си помислете как да се радвате на този спорт,но без да рискувате да влизате в такива чували. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
VASKO-Z
Global Moderator
Професионалист

Рейтинг: +54/-1
Неактивен
Възраст: 27
Местонахождение: по железата
Публикации: 1222
|
 |
« Отговор #57 -: май 01, 2009, 09:39:30 » |
Отговор
|
даите малко негативни неща видео снимки от хубавата част на деня  що сте се свили
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Миро
Професионалист